Over HvM

Wij verkopen en kopen tweedehands Layher en Layher compatibele steigers.

Beter gekend als de allround steiger, de multidirectionele  steiger, de systeemsteiger of in de volksmond: de rosetstelling.

De Allround steiger heeft als grootste voordeel dat het de flexibiliteit van de traditionele buizensteiger combineert met de opbouwsnelheid van steigers met stelramen.

Met eenvoudige componenten kan men complexe stellingen bouwen in zowat alle omstandigheden. Ze kunnen dienen voor metselwerken, gevelwerken, restauratiewerken, geluidstorens of podiumbouw werkzaamheden die u uitvoert: kortom ze zijn zeer flexibel!

Ideaal voor zelfbouwers en beginnende aannemers, handig en veilig in gebruik. Bovendien behouden deze steigers hun waarde en kan u ze onbeperkt uitbreiden of eventueel onderdeel per onderdeel verkopen, vaak tegen een zeer redelijke prijs.

Wij verkopen zowel volledige steigers als alle onderdelen per stuk. Bij ons vindt u o.a. volgende merken: Layher, Scafom, Afix, Plettac, Altrad, Assco, Alfix, Ringscaff, Rux, Modul.

Interesse? Of bent u op zoek naar iets specifiek?

Bekijk dan nu onze actuele voorraad. U vindt ons ook op 2dehands

Of contacteer ons, misschien hebben wij wel wat u zoekt!

Heeft u Layher of Layher compatibel materiaal dat u niet gebruikt? Geef ons een seintje: wij kopen regelmatig partijen op (opgepast: identificatie van de verkoper is verplicht!).